Egosoft X4
  • RJoco
    Nekem nem hozott javulást.
    Mondjuk nincs is a listában.
    Sajnos vagy nem sajnos, szerencsére konyhára kell a pénz. Úgyhogy nem vagyok olyan hülye :D

Egy rövid ideje motoszkált a fejemben valami.
    És én hülye, egész eddig manuálisan szállíttattam a cuccot az építkezésekre. Sok-sok klikkeléssel.
    Kivétel, ha valahol mégis csak működött volna az automatikus ellátás.
    Szóval a lényeg, hogy a hajók információs részében a parancsoknál van egy olyan, hogy "Repeat Order".
    Ezt kiválasztom, majd megmondom neki, hogy menjél ide, vegyél ezt (sajnos csak venni lehet), majd vidd oda és add el (csak eladni lehet).
    Simán rakodás nincs.
    Itt jön képbe, hogy saját magamnak adok el, annyiért, amennyiért a másik helyen megveszem.
    És a hajó elindult. És elvileg ezt a kört járkálná. Több akciót is be lehet állítani. Vagyis egy hajó hol okostéglát, hol építőkockát is tud hordani.
    Viszont ez sem tökéletes.
    Gondoltam, hogy a pénzzel (ha már úgyis csak vétel és eladás van) beszabályozom, hogy mennyit hordjon. De sajnos ez sem jó, mert HP-ből sokkal több kell, mint C-ből. Viszont a szállításban nem akkora a különbség.
    És ahogy néztem, saját berkeken belül amúgy sem von le semmit és nem írj jóvá semmit.
    Szóval erre oda kell figyelni. De sok klikkeléstől és 50 darabos köröktől megkímélhet.
    Így nincs is szükség a módosított Serenity-re.

Vajon mikor fogják azt javítani, hogy a hajó bemegy a gyorsítóba, majd a túloldalt abba az irányba jön ki, amerre eredetileg be kellene mennie? Természetesen a gyorsító mögé érkezik a szektor széle felé haladva. Miután sikerült megállnia, megfordul és elindul a célja felé, ami a szektor belső területén van.
    Utoljára szerkesztette: RJoco, 2021.03.12. 01:33:11