Egosoft X4
-
Érthetetlen.
Ha van rá módod, akkor az állomásvezír morálját is húzd 5-ösre.
A nagy rakterű bányászok nem feltétlen jók. Ezt írom már napok óta.
Kimegy, kóvályog egy csomót, elmegy ide, oda. Baromi lassú.
Főleg, ha így többféle anyagért is elküldik.
Ez régen is így volt?
Én úgy emlékszem, hogy egy körben általában csak egy anyagért ment a hajó. De az M-eseknél is látom, hogy többfélét cipel.
Az állomásbeállítás alapján ezerrel kellene a vasat gyűjtenie.
De nálad be van állítva a mindenkitől vétel. Lehet, hogy ezt is próbálgatja kalkulálni a vezír.
A legördülő menü már egy ideje nem ér sokat. Erről is írtam valamit korábban.
Csak a befutó hajókat mutatja. Szerintem mióta ez van, azóta bányásznak többféle dolgot is a bányászok egy körben.
Korábban egyértelműbb volt a helyzet. Jobban áttekinthető.
Ha jól működne a dolog, akkor nem lenne hülyeség. Egyszerre látná el az összes anyaggal az állomást.
Így viszont...
Azt sem tartom kizártnak, hogy nálad már inkább komoly számítási problémák vannak.
Eddig tartott a motor. Mondjuk ez felettébb szomorú lenne, ha igazam lenne.
Jah, az állomás raktára és az építési raktár között nem működik a drónos szállítás.
Lebuktak a hajóim. Korábban hozzárendeltem 3 nagy szállítót és azok hordták be szépen a cuccot.
A messzebb lévő épülő komplexemnek meg akadozik az ellátása.
Pedig nincs messzebb, mint a másik épülő komplexem, ahol ezzel nincs gond.
Amikor azt látom, hogy egy 40k körüli rakterű hajó 79 darab pajzs elemet szállít és áll az építkezés, mert nincs tégla, kicsit mérges leszek én is.
Itt bezzeg nem működik, hogy egyszerre több anyagot is szállítson.
És úgy szállít a védelmi modulokhoz anyagot, hogy bár a modul lerakásnál a védelem magas szintre van állítva, bármelyik modult is nézem, nincs rajta egy darab fegyver vagy pajzsgenerátor sem. De anyagigény van rá.