Egosoft X4
  • Jóózsf István #5110
    Fordítottam a helyzeten. Mindez azért, mert a harmincnyolc szilárd bányászból harminchárom jéggel és MŰMELLEKKEL volt tele! Annak ellenére, hogy ezekkel tele volt a raktár a vas meg nullára futott.
    Valamint hátulról mellbe is támadtam, mert jócskán megemeltem a deszkarészleg kapacitását, plusz tizenkét egységgel, amit alátámasztottam finomított fém gyártó egységekkel. Ha ezek után még mindig úgy érzi a gyökér menedzser, hogy neki műcsöcs kell, akkor első lépcsőben leváltom. (Nem szívesen, mert ötcsillagos!) Második körben törlöm a játékot az összes mentéssel együtt és pert indítok az EGOsoft ellen!
    Tényleg nagyon tele van a hócipőm. Minden békésen zajlott a maga unalmas medrében amíg ez a négypontnulla nem hozta el a káoszt, a maga hülyeségeivel, mint bányász viselkedés módosítás, munkaerő módosítás, és még ki tudja mi, amibe belenyúltak, vagy épp ezek a változások hatással vannak.
    Azt nem írom alá, hogy kétezer-kétszáz óra után ne tudjak összehozni egy komplexet ami zökkenőmentesen dolgozik!!! Vagy ha mégis, akkor nekem ezzel nem kell játszanom!