Egosoft X4
  • Jóózsf István #5008
    Konkrétan tudom, hogy kiegyenlítettem. Ha véletlenül hozzá is csaptam valamit, az nem fedi százalékosan. Tehát nem az egész komplex egyharmada új! Azért az csak feltűnt volna!
    Nem. Benne van valahol (Én sem vettem a fáradtságot hogy megnézzem) a változás jegyzékben, hogy valamit módosítottak rajta... De ha nem lenne benne, mint ahogy a termelési módosítások sincsenek, akkor is észreveszem, mert látom, hogy ami eddig jó volt, az most nem jó. Azt az állomást különös figyelemmel kísértem, mert annál állítottam le a hajókereskedést, hogy visszatermelődjenek a raktárkészletek! Szóval nem én felejtettem a "konnektorba bedugni, vagy benzint tölteni bele."

Annyira megérintett, ez a dolog, hogy nem is játszottam vele tovább. Teljesen elment a kedvem.

Ha már jegyzék, akkor például ezt én nem találtam: [Beta 8] Added shortcuts from Logical Station Overview to create and edit trade rules.
    És lőn: "[Beta 8] Improved balancing of workforce for profitable production and adjusted efficiency bonus to compensate for increased costs (improves previous improvement in 4.00)."