Egosoft X4
-
Jóózsf István #4996 Nálam!
Egyébként is vannak, de elfelejtettem visszakapcsolni keret nélküli ablakra, mert úgy nem szaggat amikor felveszek teljes képernyőben igen!
A SCA és a Khaak nem kérdés. De öt darab FAF csörgő ne teremjen csak úgy!
Amúgy azóta nem jöttek. Kiszagolták, hogy készítettem nekik egy kis meglepetést öt moddolt csörgő (Miranda) személyében. Véletlenül az összes tuningot is megkapták, amit csak lehetett. Na azt megnéztem volna, hogy ezeken hogy verekszik keresztül magukat!
Amúgy megint történt valami furcsaság. Az az állomás amit lőttek egy kisebb komplex. Az összes kaját és drogot gyártja és fel is van fegyverezve fullra (HIGH) Amikor a térképen nézem akkor olyan, mintha a FAF csörgők állnának nyerésre, de ha odarohanok, akkor látom, hogy az állomás elég becsületesen osztja őket. Tehát tipikus IS-OOS jelenség, csak FORDÍTVA!
Teljesen behalt a terramatatásom. Bármit csinálok nincs eredménye és nem is veszi elintézettnek. Úgyhogy itt egyelőre megállunk. Pátyolgatom a komplexeimet. Próbálom visszatölteni a készleteket. Úgy, hogy a hajógyárakat leállítom. Egyébként ordenáré sok megrendelés érkezik. Részben ez is okolható a nyersanyag hiány miatt. Lehet, hogy nem az egész világot kellett volna választani?!?!?
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2021.02.14. 17:12:20