Egosoft X4
  • RJoco

Ááááá, nem hiszem, hogy ez neked lenne köszönhető. Ha csak egyedül akartad volna, akkor most nem lenne gond.
    A köz az ellenség, de te nem vagy közellenség.
    Van idejük kijavítani. A héten még tudok játszogatni, bár most nem tudom, hogy mit csináljak igazán a terraformálással, illetve merre tovább.
    Nyomatnom kellene a SETA-t, bővítenem a gyárakat. De a kékhalálok árnyékában nem merem hosszú időre itt hagyni a gépet. Bár mostanában nem volt, de az ördög sosem alszik. Fölöslegesen meg minek fogyassza az áramot. Így is magas a villanyszámla.
    A gyárbővítés meg a jelenlegi (mindenkori) rendszerrel sokszor terhes. Nem értem, hogy a Z (németeknél Y) tengely mentén miért nem lehet eltolni a kamerát. Olyan bonyolult lett volna megcsinálni? Inkább erre álltak volna rá, mint a bányászat szétcseszésére.
    Amúgy is idegesítő, mikor nem tudom ahhoz a modulhoz kapcsolni a modulomat, amelyikhez szeretném, mert mindenhova teszi, csak oda nem. Ezt még tetézi az FPS beesés is, ha akkora a komplex.
    Plusz, néha alig látni a frissen lerakott összekötő elemet, így csak sacc-per-kábe viszem az egeret, aztán valahol majd kiköt a modul.
    A jövő héten nem leszek játék közelben, megint kiküldetés. Remélem az utolsó.