Egosoft X4
  • Jóózsf István #4933
    Nekem se adta elsőre a terramicsodálást! Ki kellett ugranom a volt xenon szektorba, mert úgy emlékeztem, hogy az is terrafabrikálás helyszíne, de nem. Viszont akkor már telefonált a csikónéni, hogy van egy klassz ötlete... Így indult.
    Amondó vagyok, hogy ugorj ki valami forgalmas helyre, (Mondjuk a körútra) ahol könnyebben vissza tudod tölteni az ugráshoz szükséges motyót és majd lesz valahogy.

Én hülye! Azt hittem, hogy végeztem vele. úgy gondoltam, hogy ha végére értem a tennivalóknak, akkor annyi. EGY FRÁSZT! Ott a klínáp szekcióban, amit én vagy-vagy választási lehetőségnek véltem, az valóban egy választási lehetőség, hogy épp melyiket akarom csinálni, de nem jelenti azt, hogy a többit nem kell. Úgyhogy, most még van három tortúrám hátra!
    Pedig már elkezdtem felvenni, hogy most csodát látunk...! Mekkora pofára esés volt!

Kicsit még üssük a hajók viselkedését.
    A szitu a foglalás. Eddig az volt, hogy a kísérő hajó, ami a katonákat szállította, amikor kiadtam a foglalási parancsot, (disable target!) akkor odajött kiszórta a kapszulákat majd elment lőtávolon kívülre és várt türelmesen. Na ez már nincs. Most ott tekergőzik - dörgölőzik mint egy macska, ami akar valamit az embertől. Ez így nem lenne baj, de meg is löki a hajtóművétől megfosztott áldozatot, ami ugye azzal jár, hogy fékezetlenül elkezd sodródni az űrben! Akkor most képzeljük el azt a börleszk jelenetet, amit rend szerint egy kalappal szoktak előadni és már abban a korban is szánalmas volt: A kapszulák, már majdnem odaérnek az áldozathoz, de hordozójuk ekkor meglöki és elsodródik. Ezt elő tudja adni számtalanszor. Én a másodiknál már agyvérzést kaptam. Nem vagyok egy türelmes ember, de szerintem ez a legjámborabbaknak is betett volna!
    Van valami olyasmi passzus a jegyzékben, hogy fejlesztett (Vagy kapitális, vagy csatahajó) viselkedés. Hát köszönjük szépen ezt is, EMESE!

Kaja - gyógyszer dologgal vigyázni kell. Amelyik állomásom magának készíti, ott is beállítok egy minimális vételi rátát. Biztos ami biztos.
    Nem engedhetek meg magamnak amiatt is agyfrászt, amikor így is küzdök a munkások létszámával. Az lett az új eljárás, hogy bepipálom a "Töltsd fel az összes lakást" jelölőnégyzetet, és mintha ez működne... A baj csak az, ha ezt úgy teszem, hogy már van valamennyi melós, akkor azokat leépíti és kezdi elölről! Mintha ez olyan könnyű és egyszerű dolog lenne!