Egosoft X4
  • RJoco
    Lehet, de sajnos a bójákhoz járnak.

Nem csak a bányászoknak és csatahajóknak különös a viselkedése. Sokszor a kereskedőknek is. Mikor 2 smart chip-et szállít valakinek a 10k-s rakterével. A falra tudnék mászni.

Amit írsz, az úgy jó lenne és biztos, hogy valamilyen szinten talán így is működik, de sajnos nem elég sok a szint.
    Sokkal egyszerűbb lenne, ha én mondhatnám meg, hogy ki, hova megy. Jobban mondva minden anyaghoz kijelölhetnék egy területet, aztán ő eldöntheti, hogy a gyárnak éppen melyik a fontosabb, oda küldi a hajót.
    Ezt még lehetne tetézni bár döntéssel, de sajnos jelenleg nem dönthetünk.
    KIVÉTEL! Megszabhatod a hajóknak, hogy hova mehetnek és hova nem. Lehet szabályokat létrehozni. De az is lehet, hogy jobban beakadna tőle az egész, mint most.
    De ugye az NPC hajók bányászmetódusát megtartották, mert azoknak ég mindig nem kell bója és még mindig kimennek a szektor legeslegszélére és azon is túl.
    Ilyen szempontból a lassulás is érthető, hiszen annak a szerencsétlen 1 magnak van egy plusz feladata. Hajónként.

Kíváncsi leszek arra a terraformálásra. Én még messze vagyok tőle, még a 2. teleportációhoz gyűjtöm az anyagot.

Ugye-hogy-ugye én anno hiányoltam a szállítóhajókban az érc és folyadék szállítókat. Azt mondtátok arra ott van a bányász.
    Amúgy nagyon egyszerű a dolog. A raktárra ráraksz egy (pár) gyártó modult és máris jó a szállító.