Egosoft X4
  • RJoco
    Utolért, ami téged már napok óta súlyt.
    Elfogyott az érc.
    Nézegettem a térképet és találtam egy rendszert, ahol 100M fölötti az érték.
    El is kezdtem felhúzni egy gyárat finomított fémre meg szilikonra, mert abból is 90M+-os.
    Akárhova dobok ki bóját, mindig ugyanazt az értéket mutatja. Biztos jó az eloszlás.
    A gyárhoz hozzárendeltem két L-es bányászt. Ezek az elsők direkt erre a célra.
    Az egyik majdnem a legmesszebbi bójához ment és ott szerencsétlenkedik 1 drónnal. Van neki 8...
    A másik az állomás közvetlen közelében 8 drónnal dolgozik.
    Nem is értem. Az állomás közelében két bója is van.
    A két messzebb lévőt deaktiváltam, de az arra fele bányászó hajónak nem számít.
    Közben rájöttem, hogy az M-es tornyokhoz tök fölösleges bányász lézert tenni, mert az L-es lézer mellett nem fogja használni. Legalábbis az, amelyik csak 1 drónnal dolgoztat.
    Kedves voltam és mind a két hajó kapott 20-20 Asp-t. Így nincs rajtuk védelmi drón sem.

Nem tudom mi történt (kopp-kopp-kopp), de a nagy komplexemnek szállítják a szállítóim az építkezéshez szükséges anyagokat. Úgy néz ki, hogy nem is kell rá odafigyelnem.
    Hogy meddig lesz így, nem tudom. De ennek most örülök.

Úgy látszik, hogy azzal a hajóddal valami gond van. Lehet, hogy kéne egy önmegbumm neki. Vagy eladni. Esetleg kapitányt cserélni.

Az az adat lehet, hogy raw érték. Elfelejtették megcsinálni a konvertálást. Ellenkező esetben te baromi gazdag vagy. Papíron

Amit csinálnak, az sokszor tényleg jó minőség. De sokszor nem is ők csinálják, hanem a külföldiek. És az sem ritka, hogy mivel nem tudják megcsinálni, ezért kukázzák. Szóval ami lejön a gyártósoron jól, az megy eladásra. A többi...
    Német nemzetiségű hibakereső kolléga nem sok van.
    Meg kérdés, hogy a vevő is mit akar. Van olyan termékünk, amit nem lehet javítani, mert a vevő nem engedi.
    Minden a minőségi kívánalmakon múlik. Mit kér a vevő.
    Viszont az Ego-nál mi vagyunk a vevők és mint látható, itt is számít, hogy mit kérünk, mert a béta fórumot használóknak hála most mindenki szívhatja a fogát.

DE! Meglehet az örömöd, én is tudom, hogy miről beszélsz