Egosoft X4
  • RJoco
    Nekem csak az sántít, hogy miért, csak egy bója megy?
    Gondolnám, hogy a többit kikapcsoltad, de azok akkor is mutatnak értéket.
    Legalábbis nálam.
    Ha tényleg csak 1 bójád működik, akkor ott valami nem kerek.
    Épp most voltam úgy, hogy elmentem a színezett területre, nagy lendülettel kidobtam a bóját és nem mutat semmit.
    Körbenézek az űrben és sehol egy kavics vagy gázfelhő.
    Azon a síkon nem is volt. El kellett mennem Z tengely mentén. És mindjárt lett eredménye.

Az tényleg nem vicces, hogy rakosgatom le a bójákat és mindjárt látom, hogy jönnek a félig megrakott bányászok az új lelőhelyre. Nálam nem egy helyre megy mindenki. Szanaszét szórja őket a környező rendszerekben.

Nálam két okból nem jelentkezhetett még akkora anyaghiány.
    Az egyik, hogy nem játszok annyit, bár 3-4 óra talán már belement eme fantasztikus peccs óta.
    Nem SETA-zom. Nincs rá időm.
    Egy nagy hajógyáram van a volt Paranid rendszerben, a HQ Grand Exchange-ben, ami azért már elég messze tőle és jó mezők vannak körülötte, meg amúgy sem akkora raktárkészlettel dolgozik.
    Már korábban kidobtam több bóját. Kíváncsiságból.
    A hajógyárhoz most úgy 70 hajó van rendelve. Ebből egy L-es méretű, a Nividium eladás miatt szereztem be, aztán befogtam bányászatra. Az összes többi Plutus. Így nekem többször fordulnak a hajóim, gyorsabbak is, jobb az ellátás.
    Lehet, hogy azért még gyártok párat. Most úgyis bezártam a hajógyártást, pénz igazán nem kell, bár van még pár BP, amit nem vettem meg, de most annyira nem is lényegesek.
    Viszont fel akarok húzni még egy gyárat, amihez már most 900k HP kell és fogalmam nincs, hogy be van e fejezve a tervezés vagy még kell hozzá építenem.

Remélem most beáll a dolog, még kirakok egy-két bóját, de ez elsősorban már a HQ miatt lesz.
    Ma úgy 25 bóját szórtam ki.

Nem csoda, ha lassul a játék.
    Bár nálam még nem olyan vészes. Egyedül az a gázfelhő volt gáz.
    Utoljára szerkesztette: RJoco, 2021.02.04. 21:43:27