Egosoft X4
-
Aha, szóval nektek lehet köszönni ezt a jó kis mókát.
Hát, köszi!
Kellett nektek sírni, nesztek, most sírhattok más miatt.
Amúgy nem értem, hogy miért zavart a szektor széthúzása.
Engem inkább az zavart, mikor a bányász elment a francba és ott a francba mindig volt 1-2 Xenon. De tényleg mindig. Ha én mentem, akkor több is.
Viszont mikor visszajött, akkor összement a szektor a normál méretére.
Engem egyáltalán nem zavart, sosem. Soha fel sem tűnt a dolog, csak a legelején, mikor még csóró voltam és épp beüzemeltem a HQ-hoz az első bányászt. Mármint az nem tűnt fel, hogy a bányász elmegy a francba.
Amúgy meg az NPC hajók is elmentek a francba.
Viszont az sem kizárt, hogy nálam ez azért nem okozott gondot, mert az L-es és nagyobb hajók látótávja 200-250 km volt, míg az M-eseké 100 km.
Most meg még nem játszottam annyit így majdnem mod mentesen, hogy foglalkozzak a dologgal.
És a patch miatt amúgy sem mennek el a bányászok már, szóval....
A területnek van egy max értéke, aminél jobban nem fog regenerálódni.
És két bója 20 hajón nem fog segíteni. Tegyél ki legalább feleannyit, amennyi hajód bányászik. Az talán megoldhatja a problémát.
Remélhetőleg visszaállítják a korábbi állapotokat.
Eddig még nem volt pajzs, kasztni és sebesség kijelzési problémám. Legalábbis nem tapasztaltam.
Viszont így visszagondolva, emlékszel mikor arra panaszkodtam, hogy ugrál a térkép?
Na, az azért volt, mert a nagy hatótávval rendelkező hajók hol széttolták a szektort, hol meg összeszűkült. És olyankor ugrott egyet a térkép.
Na, ez tényleg idegesítő, akkor is, ha a bányászok miatt van.
Viszont egyszerűbb lett volna műholdakat kitenni az övezetbe, ahova a bányászok szeretnek járni, mint fórumon bejelenteni és most szívni.
Pedig épp kezdtem volna megint rákapni a játékra.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2021.01.31. 18:21:37