Egosoft X4
  • RJoco
    Úgy néz ki az online rész egyáltalán nem működik.
    Lehet, hogy a béta miatt.
    Frissen indítottam egy kezdést és nem volt meg még a fejlesztésre sem a lehetőség.

Viszont a jó hír, legalábbis számomra, hogy mégsem kell az új kezdésemet folytatnom.
    Utánanéztem ennek a CrystalBeacon mod-nak, amit nem lehet kikapcsolni, mert akkor annyi a mentésnek. Írtak a Nexus-on is okosságot, természetesen nem működött.
    A készítője csinált eltávolító mod-ot is, hogy ne legyen kuka a mentés. Természetesen ez sem működött.
    Lehet, hogy mert nekem a 0.1-es verzió volt fenn eredetileg és sosem frissítettem az 1.0-ra, nem tudom.
    Viszont a mentés elején a patches és history részből kitörölve a mod-nak a sorát, máris jó a mentés.

Úgyhogy most visszateszem azt az állapotot, amit Istvánnak is elküldtem és megpróbálom nem kiírtani az univerzumot.
    Bár jól esne még egyszer, de utána már nincs olyan élvezet a játékban. Jobban előjönnek a hibák, hiányosságok.
    És amúgy is sokáig tart. Ha kicsit előbb kapcsolok, akkor korábban meg kellett volna hagynom pár építőt, hogy újrahúzhassanak néhány állomást. Ott lelőttem volna pár kis criminal-os vackot és máris megint jó viszonyban lettünk volna.