Egosoft X4
  • Jóózsf István #4850
    Utoljára szenteste játszottam ezzel. Már el is felejtettem, hogy milyen egy játékot 20 - 30 képkockával "élvezni"!
    A terraformálásról és a német logikáról egy szösszenet az ego fórumból: (Szabad fordításban) "Baromi jófejek vagytok, hogy betettétek ezt a ficsőrt, de el is magyarázhatnátok, hogy hogyan működik...!"

Azt a hosszú litániát elolvasni is macerás volt, nemhogy tesztelni a benne foglaltakat, de megint van valami amivel kifejezetten engem szoktak boldogítani és csak és kizárólag csak az én játékomban van jelen, az pedig a termelési lánc illetve az abban lévő viszonyok - arányok fejreállítása. Most például a legújabb hajógyáram azért nem működik, mert se gáz, se ásvány nem áll rendelkezésére. Tizennyolc saját bányászhajója van, és hozhatják (hozzák is) az NPC-k is a motyót! Tegnap röpke három óra alatt leállt az egész termelés.
    Bár ezt rajtam kívül senki nem érzékeli, de azért nekem szólhatnának, hogy: Figyemá' JóskaPista! Kicsit változtattunk az arányokon, maj' korrigáld a termelésedet! Csuma!