Egosoft X4
  • RJoco
    Ezért jó a hibrid hűtéses VGA. Semmivel sem hangosabb mikor 100%-on jár, mintha 10%-on járna.
    Amúgy 99%-ra hajtja a játék folyamatosan. Csak térkép nézetben veszi vissza. Eddig ez nem így volt. Legalábbis emlékeim szerint nem hajtotta 100%-ra a játék.

Közben találkoztam én is a hajósiklóbuggal.
    Épp egy TRI építőt lőttem le.
    Leszedtem a hajtóműveit, megérkezett a másik hajóm és elkezdte lőni. Az építő meg elkezdett siklani és kicsit fordulni is.
    A lelövést követően célba vettem egy kaput. Normál hajtóművel. Út közben láttam egy másik célpontot. Irányt akartam változtatni, erre az eredeti irány mentén elkezdtem gyorsulni, mintha utazóra váltottam volna. Hiába nyomtam bármi sebességgel kapcsolatost, nem használt. Gyors kijelöltem a célt, mint guidance és nyomtam egy autopilótát. Így rendbejött a dolog.

Közben a TRI-t majdnem teljesen elintéztem. Már csak pár állomásuk van, illetve néhány építési szándék, amitől szintén megfosztom őket.

A bétának köszönhetően elintézhetőek lettek a Kha'ak állomások. Amúgy meg Defence Platformnak titulálja őket a játék.
    Pious Mists-ben el is intéztem. A jobb felsőt a teladik intézték el.
    Van még egy Heretics End-ben, szerintem a csapataim visszavonásakor én intézem el.
    Hajóikkal viszont mindenhol összefuthat az ember. Bár sok vizet nem zavarnak, a bányászaimmal nem bír el 3-4 kis vacak.