Egosoft X4
-
Ha jól megfigyeled, akkor a hajó alján van narancssárga.
Lehet, hogy állítottak a fényjátékon.
Szerintem nem is kell kimenni a rendszerből.
Az épülő argon városházát megállítottam 77% Hull-nál, mert szétlőttem a tűzijátékraktárat.
Közben bent állt egy főnix. Jó sok időt ácsorogtam ott, közben irányítottam a flotta támadását, de a raktárba nem jött semmi és a Hull is maradt.
Aztán megjelent a radaron egy ellenséges Osprey. Odamentem lelőni, kb. 30 km-re lehetett tőlem.
Mire visszaértem a raktárhoz, már látszódott egy rekesz, amit gyorsan le is lőttem. Viszont a Hull felugrott 88%-ra.
A főnix még mindig bent állt.
Megint eltelt jó pár perc.
Megjelent megint egy Osprey. Mire lelőttem, a városháza 99% lett, a rendszer meg az argonoké.
A paranidok harci kedvével kapcsolatban nem tapasztaltam változást.
Az argonoknál nem tudom, mert ők igazán nem harcolnak. Csak mozgatják a flottájukat és építkeznek.
Egy rahedli hajót lelőttem már és az állomások számát is rendesen megtizedeltem, de az FPS-en nem vettem észre javulást, csak a béta bejövetele után.
Lehet, hogy a saját hajók és állomások szabnák meg?
Bementem az egyik Fault Logic rendszerbe. Amelyik tele van aknákkal és megtalálható benne az Osprey. Leesett az FPS 20-ra.
A rendszerben kész állomás nem volt, forgalom is minimális vagy annyi sem. Csak törmelék és temérdek akna.
Az Osprey-t meg mit össze nem kerestem korábban. És egyszerűen nem tűnt fel a radaron. Most meg csak úgy ott volt.
Gyanítom, hogy a csörgő flottára tűnt fel.