Egosoft X4
-
Szép anyagigénye van a fejlesztésnek.
Közben a háború tovább folytatódik.
Rájöttem, hogy fölösleges a 100-as flotta, így kettéosztottam őket.
50-50 hajó is bőven képes megsemmisíteni az ellenség flottáját és állomásait.
A 100-as flottának a fele amúgy is mindig késésben volt.
30 nem tuningolt hajó is elég erős, csak nem szabad túl gyorsan egymásutánban védelmi állomások ellen küldeni őket, mert könnyen 29 lehet belőlük, ahogy ez nálam meg is történt.
Lehet, hogy a 100-ast inkább 3x30-ra kellene osztanom és 10 hajót átcsoportosíthatnék egy 20-as bolyba, így azok is elég erősek lennének már. 5 flottával támadhatnám az ellenséget egyszerre.
Viszont a vegyes felosztású flotta hátránya, hogy egy része lassabban érkezik a csatába.
A Raptor bivalyerős, ha én vezetem. Viszont nem árt, ha van segítségül pár csörgő is.
Bementem egy flotta közepébe és csak az volt a dolgom, hogy minél közelebb kerüljek a célponthoz.
A mocskok rendesen rakétáztak, de jól bírta a pajzs.
A játékkal ellentétben én az oldalára döntve használom. Így sokkal nagyobb tűzerőt képvisel és kevesebb a semmittevő löveg. Irtottam ezerrel a dögöket.
Nem méricskéltem konkrétan most semmit, de mintha jobb lenne az FPS. Csak néha reccen meg. Még éppen elviselhető.
Viszont mintha a látványt erőteljesen visszavették volna.
Külső nézetből elég csak egy kicsit messzebb vinnem a kamerát és már semmi nem látszik a tűzijátékból.
Amúgy meg az ágyúk/lövegek mérete alapján tünteti el őket.
Vagyis először az M-es tornyok tüzét nem látom, majd az L-esekét sem.
A Flak-ek robbanásai viszont látszanak, ha jól láttam.