Egosoft X4
-
Hehe. Ezt a videót pár napja kezdtem el nézni. Csak aztán bealudtam, így nem értem a végére. Még mindig.
A vicces, hogy pont előtte néztem meg egy ilyen cuccról egy videót. Az illető egyszerűen csak fagyasztotta a vizet vele.
Illetve öngyújtóval melegítette és LED-eket működtetett. Na nem a proci hűtőt, hanem azt a kis fehér lapot, amit külön is meg lehet venni.
Na majd végignézem, mert biztos a végén van a lényeg.
Ameddig láttam, addig tetszett az eredménye.
Érdekesek ezek a teszteredmények.
Összteljesítményben egy újabb proci biztos, hogy jobb.
Viszont magonkénti teljesítményben már nem annyira. 50%? Vicc. Persze mások nem így gondolják, de 5 év alatt tényleg csak ennyi? Ha 200% lenne, vagyis kétszer annyira gyors, akkor azt mondom, hogy "Na, ez már valami!
No mindegy, ez csak az én véleményem.
Amúgy meg a te processzorod eredményéhez képest és a játék futási teljesítményéhez képest is igencsak pesszimista vagyok.
Ha sokkal tovább játszanék, akkor lehet, hogy másképp gondolnám a dolgot, mert másképp változna a játékom futása.
Ezt majd talán az idő eldönti.
Én sosem voltam párttag. És most sem vagyok az.
Az első gépemben AMD proci volt Nvidia kártyával. A következő gépemben szintén AMD proci volt a régi Nvidia kártyával, majd később egy ATI-val, amit majdnem egy másik ATI követett, de aztán Nvidia lett.
És végül lett egy Intel-es Nvidia páros.
Ha most vennék gépet, akkor piros lenne. Nem azért, mert azt pártolom, hanem, mert látom az eredményeket, nameg az árakat.
De nem baj, hogy ennyire szereted őket.