Egosoft X4
  • Jóózsf István #4704
    A processzor használatnál arra ügyelj, hogy ne a teljes processzort nézd, hanem lehetőleg magokra, vagy inkább szálakra eső értéket... Nálam a HWInfo-ban van olyan lehetőség, hogy mindig az aktuálisan legjobban kihasznált szál értékét mutassa. Ez láthat is a videóimban jobb szélen az egyik értéknél.
    Hogy taszk váltásnál miért esik vissza azt nem tudom, pláne, hogy az én processzorom 12 magos.... Szóval.: "NEMÁR!!!"
    Azt el is felejtettem írni, hogy nálam keret nélküli ablakban fut, mert a videó rögzítésnél így nincsenek akadások.

    "talán elértem az alját." Ezt te sem gondoltad komolyan! Mindig lesz lejjebb. Attól függ meddig vagy hajlandó játszani a játékkal.

    A csata is egy érdekes kérdés, mert azok nálam általában olyan 30 kockások. Azt is észrevettem, hogy a csata hangjainak csak a töredékét "jeleníti meg" a játék. Ezt még nem döntöttem el, hogy esetleg a kakofóniától akartak megkímélni minket a fejlesztők, tehát: Ficsőr, Vagy egy újabb védekezés a játék térdre rogyása ellen!??!?!

    Ezt a részt előbb leírtam, minthogy tovább olvastam volna, tehát a kérdés tárgytalan, de nincs kedvem végigtörölni.
    Nnnna a cinebencs is érdekelne!!! Mondjuk azt meg tudom nézni a dróton is, de ha már lemérted... Nem az E-fütyülőmet akarom méregetni, hanem azt akarom kideríteni, hogy lehet-e a cinebencset mércének venni. Tehát: Ha a cine ennyi meg annyi eltérést mutat két processzor között, akkor azt lehet-e egy az egyben alkalmazni erre a játékra, vagy esetleg egy bizonyos arányszámmal közvetve...
    A lényeg, hogy nálam a cine 20-as egyszálas eredmény 525 körül mozog a gép hangulatától függően. Nálad ez mennyi???
    És ugye az egy teljesen jó megfigyelés, hogy ez a játék másfél magot - szálat használ. (Attól függően, hogy hájperszrídelünk intelesen mondva, vagy Simultaneous multithreading-elünk amd-sen szólva!!!)

    Viaszon így neked egy ilyen amd-s beruházás hunyorogva +50%-ot is hozhat. Persze ez az amd, már nem az az amd és megkérik az árát, de azon mindenképp érdemes elgondolkodni, hogy ha átmenetileg is, de faképnél hagyni a kékeket. Hátha tanulnak belőle. Rájuk fér a lecke az elmúlt 10 éves viselkedésük miatt. Nálam legalábbis rendesen kihúzták a gyufát!
    Esküszöm, hogy nem vagyok ajemdé ügynök és fanatikus sem. Egyszerűen örülök, (Örültem tavaly) hogy van választásom. Annak meg még jobban, hogy van JOBB választásom!!!

    Nnnnna. Akkor ezt kb kiveséztük!
    Jöhet a 4.0!

    A gőzön azt írták, hogy most majd heteken keresztül infókat fognak csepegtetni róla... Meg a dlc-ről is. Hát inkább lökjék ide a bétát és majd mi kihámozzuk belőle ami kell.
    Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2020.11.12. 21:04:02