Egosoft X4
-
Vaaagy!
Feldobod a mentést és az extension könyvtárat is.
Én meg a játékot átkopizom valahova máshova.
Vagy ami talán még jobb, csinálok egy másik fiókot a gépen és azon indítom a játékot. Így nem cseszi szét az enyémet és bármikor törölhetem a fiókot is.
De nem muszáj. Most nagyon elfoglalt vagyok.
Olyan jelenetben volt részem, amiben Reunion óta nem. Diashow-t nézhettem egyenes élő adásban. Gyönyörű volt. Aztán kitakarodtam a rendszerből.
Betámadtam a TRI-t.
Sok védelmi pontom elbukott, de a fő rendszerek megvannak. A flottájuk remélhetőleg nagy része már a roncstelepen. Most módszeresen törlöm el az összes állomásukat.
Eredetileg nem ez volt a terv, de kicsit elszámítottam magam és hátba támadtak. Ottmaradt a zászlós hajóm a csatatéren.
Most egy Raptor a zászlós hajó. Eszméletlen jó. Erős pajzs, erős fegyverzet. Nem is értem, hogy miért nem ebből gyártottam sokat.
Erre raktam mindenfélét a rakétákon kívül. Nagyon szép, mikor mindennel lő.
Azért van néhány sárkánya, meg csörgőkígyója is.
Mondjuk mindegyik hajó pimpelt.
A sokaságon annihilator van, a raptoron a projectile speed.
Nekem jelenleg bármi új felsőkategóriás cucc sokat hozna.
Csak nem biztos, hogy ebben a játékban hozna annyit, hogy megérje.
Ez a VGA memória dolog elég érdekes.
Majd odafigyelek rá, mert azért sántít a dolog.
Miért kéne a CPU-nak elérnie a VGA memóriákat, ami amúgy sem természetes, ahelyett, hogy a fő memória elérést és memóriákat gyorsítanák? (Jó, értem, amit leírtál, csak elmélkedem.)
Bányászat?
Nem tetszik ez nekem.
Aztán nehogy az legyen, mint a zöldeknél. Bocs, fagynak a cuccok, ezért egy driver frissítéssel gyorsan orvosolták a helyzetet, visszavéve a kártyák órajelét
Vagy amikor a StarCraft II elfüstöltette a zöldeket, mert annyira optimalizált volt a játék, a gyártók meg spóroltak a táp körön, mondván, úgysem hajtja ki semmi tökig a kártyát