Egosoft X4
  • Jóózsf István #4689
    Navégre!
    Már temettelek!
    Ez a fáradhatatlanság dolog inkább az, hogy kinek mennyire van romokban az élete! Nekem bőven van kapacitásom itt rinyálni... Szánalmas? Hol írjam alá?

    Majd azért mesélhetnél merre jártál!

    Jocó!
    Az enyém 3900X. És, mint ahogy azt már többször elsütöttem itt, ehhez a játékhoz majd csak évek múlva találják fel a CPU-t, amivel elballag!
    Feltöltök én neked egy mentést bármikor, csak azokkal a modokkal rendelkezned kell, ami nekem most fent van! Vagy készíthetnék egy mod mentes mentést is, ahogy a fejlesztőknek szoktam. Olyan nagy különbség nem is lenne a kettő között. Egy két gyárnak van csak módosított flottája. Illetve inkább csak pár hajója. Egy szavadba kerül! Sőt készítenem sem kell, ha nem dobtam ki azt, amit nemrég az egósoknak küldtem...

    Nagyon nagy móka ez a formációs gyakorlat. Eszembe nem jutott volna így játszadozni vele!

    Ez az okos memória hozzáférés számomra teljesen új dolog, aki benne van annak esetleg nem. A lényeg az, hogy az AjeMDé lehetővé tette a processzornak, hogy közvetlenül hozzáférjen a vga memóriájához. Alap esetben fordítva van: A VGA fér hozzá a rendszer memóriához és onnan toszogatják ide oda a motyót. DE!!!! a vga memóriája sokkal gyorsabb és talán a cpu is jobban hozzáfér, mint a fordított helyzetben... és ezzel nyernek NÉHÁNY százalékot!!! (A linkben látszik is a grafikonon és a cikk is úgy kezdődik, hogy MAXIMUM 11% HA(!!!!!! Feltéve de meg nem engedve!!!) Ryzen ötezres processzorod van egy X-ÖTSZÁZakárhányas lapban és hozzá vadiúj hatezres sorozatú AMD vga-d!!!!!! Tehát ehhez a bulihoz, nekem már dobnom kellene az egy éves 3900-ast... Összefoglalva: Ha négergyerekek potyognak az égből, miközben piros hó esik és a világ összes bolygója együtt áll, akkor én akár 50%-ot is nyerhetnék a beruházás után! (5950X és egy 6900XT (Mert ha szívatom magam, akkor már végezzek rendes munkát! ) Potom 7-800'000 Forintocska. (kerekedőktől, dollártól, ajrótól, etc függően!))