Egosoft X4
  • RJoco
    #4657
    Egy proci tuning lehet, hogy nem ártana neki.
    4,2 GHz-en boostol. Lehet, hogy kipróbálom 4,8 GHz-zel. Csak pár kattintás.

    Én ugye az FRF rendszerek felé takarítgattam a Xenon-okat, mert ott sok FRF rendszert elfoglaltak.
    A HOP a saját Xenojait már rég eltörölte.
    ANT-os rendszerek sincsenek. Sőt, Argon Prime-ot is elfoglalta, bár az már az enyém. De csak nem rég óta.
    TEl és MIN rendszereket is foglalt. Illetve próbált foglalni, de én gyorsabban húztam fel a városházát, így pár az enyém lett.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egyrészt nem baj, ha ki lesznek herélve, könnyebb lesz őket lenyomni. Másrészt a hatalmas kihívás akkor el is vész, hogy lenyomjam őket. Bár szerintem így is rengeteg idő lesz. Ki tudja még, hogy hol a sztori vége. Az 1 milliárd nem lesz gond, az anyagok leszállítása is folyamatban van, illetve még a piagyárat kell megszereznem, hogy legyártsam nekik a 9999 flaskát. A drog labor már épül.

    Ez a francos korona korlátozás most pont jól is jön. Jövő héten szabi. Ki kell játszanom a játékot, mert utána meg kiküldetéses meló, úgyhogy lehet, hogy pár hétig nem lesz játék.
    Közben jön a PS5.
    És úgy döntöttem, hogy megválok a géptől.
    Nézegettem egy 3800X + 5700X lehetőséget X570-es lapban, 3600-CL14-es memóriákkal (nem tudom, hogy a CL12-t támogatná), potom 1200 euró csak így a fő alkatrészek.
    De PS mellett nem biztos, hogy kelleni fog.
    A Radeon-ok eddig nem érdekeltek annyira, sem az AMD procik, így nem is igazán követtem nyomon a dolgokat. Azt tudtam, hogy megjelentek az új procik. A VGA-król mintha hallottam volna valamit, hogy jönnek. Ezek szerint megérkeztek.
    Nvidia-t biztos, hogy nem veszek mostanában. Megharagudtam rájuk, mert nem voltak képesek a vásárlók számára biztosítani a lehetőségeket. És ne már, hogy egy régi kiadású kártyát, melynek a teljesítménye is kisebb, annyiért vegyek, mint amennyi egy jobb, új kártya, amit meg nem fogok másfél, kétszer annyiért megvenni, mint a normál ára lenne.

    Amúgy nem csak neked van meg az érzés. Én is pont ezt érzem.
    Azt mondják nincsenek összeesküvések és, hogy az összeesküvéselmélet gyártók nem normálisak. De akkor a világ sem...