Egosoft X4
-
Nekik.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A milliárdot már most is perkálhatom, arról nem csináltam képet.
Kellet pár dolog neki. Kristály, detonátor, kaviár, egyebek. És valamilyen fejlesztés befejezéséhez vagy mihez kell neki a milliárd.
Emellett talicskázzam a megadott mennyiségeket. Még nem néztem, hogy hova.
És az építőanyagot, abból meg nem írja, hogy mennyit és, hogy a rendes raktárukba vagy az építőbe. Bár gyanítom, hogy az utóbbiba.
Megfordult az is a fejemben, hogy mi van akkor, ha nem tudom megvédeni az állomást? Újra meg kell építenem vagy más szálon megy tovább a sztori?
Sajnos már megint rámentettem arra a mentésre, ahonnan egyszerűen kideríthettem volna. Kevés ez a 10 mentés. Jó lenne, ha korlátlan lenne.
A minap nagyon elkanászodtak a SPG-ből érkező Xenon-ok. Már megint egy Ilonka volt Hewa's Twin I--ben lévő védelmi állomásnál. És két Katinka is tartotta arra. Az ott lévő csörgővel leütöttem őket, majd megérkezett a csörgőflotta is. Azokkal tovább menve még legalább 3 Katinkát csaptam le. Meg rengeteg Pistikét is lecsaptam. (Aztán abba kellett hagynom a játékot, mert a csörgőm oldalazva mozgott előrehaladás helyett.)
Ideje Company Regards-ban az SPG kapuhoz felhúzni egy-két védelmi pontot.
Ha a kapu elé állítom a flottát fordított félkör alakban, akkor nem jut túl rajtuk sem K, sem P.
Jelenleg 13 hajóból áll.
Viszont néha máshol is szükség van rájuk.
Amúgy mocskok. Ha én vezetem a flottát, akkor mögöttem csesznek alakzatba rendeződni, ha a parancsoknál Attack szerepel. Néha alig akarnak utánam jönni.
Lehet, hogy kipróbálom a Defence beállítást, de attól félek, hogy csak akkor kezdenek el lövöldözni, ha valami eltalál és csak arra, ami eltalált. Egy állomás elpusztításánál azért ez sem jó.