Egosoft X4
  • Jóózsf István #4587
    Óvatosan azzal a takarítással! Kicsit jobban belelendülsz, vagy felborítod az egyensúlyt és el is búcsúzhatsz a Xenonoktól. És akkor hiányozni fognak! Hidd el! Nálam ez történt!
    Összesen 3 szektorban vannak pirosak. Abból az egyik tetszhalott. Hiába "nyitottam nekik kaput" eszük ágában sincs kijönni a fészkükből. És van kettő a térkép bal felső szélén, ahol viszont terjeszkednének, de egy jól képzett meglehetősen nagy flotta (Több rajból áll. Rombolók, hordozók, vadászok vegyesen.) kordában tartja őket. 99%-os hatásfokkal. Egy-két vadász, vagy bányászhajó jut rajtuk keresztül. Amelyiknek konkrét célja van egy másik szektorban és idejében utazó sebességre gyorsít, és a csillagok-bolygók is együtt állnak, annak van esélye, de aki csak egy pillanatra is elmélázik, uram bocsá' lead egy lövést, annak vége van mint a botnak.
    Nemrég eszembe jutott, hogy esetleg feloldom a zárat és szabadon engedem őket, de egyelőre jó helyen vannak.

    Az engem is zavar, hogy ha az egyik hajógyártó modulban beállítok valamit, az a többire is érvényes lesz. Talán egyszer megérjük, hogy individuális lesz a rendszer.

    1000 nekem sincs. 952,6 van csak!
    Viku köztünk lenne, már 2000 körül járna, De inkább felette!

    Bizony azoknak a hajóknak a leszállítása elég nagy érvágás. A talicskázás utána már inkább csak macera. Persze ez is attól függ, hogy a sajátodat talicskázod, vagy ne adj isten abba is invesztálnod kell!