Egosoft X4
  • RJoco
    #4577
    Én úgy vagyok vele, ha valamiért fizetek, akkor el is várok dolgokat.
    De bizonyos dolgokért nem szoktam fizetni. A mikrotranzakciós vackokat kifejezetten rühellem.
    Ilyen szempontból azért a WoW és az EVE is jó volt.
    Komoly csíterekkel nem találkoztam egyikben sem. Az, hogy valaki scriptek segítségével több acc-ot irányít egyszerre meg hát.... Nem sok ilyen van.
    Ellenben az olyan ingyenesek, mint GTAO, Metin2, stb, tele vannak csalókkal. Előbbinél megvetted a játékot nem olcsón, de az online részét szétbarmolják. RDR2O szintén ez. RS egyszerűen nem foglalkozik eléggé velük.
    Ma már sokkal óvatosabban vásárolok játékot, mint korábban. Bár a késztetés sokszor nagyon nagy, de igyekszem megállni. Mikor játszanék velük? Az X4-be legalább 800 órát még bele kell tolnom. Ott a Heat és a Jedi is, amit végig szeretnék játszani. És november 19-én jön a PS5. Nem egy szoba dekorációért adtam ki 500 eurót. Nem is tudom, hogy kell-e. Bár az új RTX sorozathoz esélyt sem adtak, így a gépfejlesztés várat magára.
    Nagyon kevés játékot játszottam rendesen végig. Általában belekezdek, valameddig eljutok, majd jön egy nagyobb szünet és utána már nem olyan visszatérni. Talán ezért is szeretem a Never Ending játékokat. És ezért is van bennük több száz órám.

    A jelenlegi helyzet két dologról szól. A pénzről és az emberek megneveléséről.
    Majd akkor lesz vége, ha mindenki eléggé engedelmes már és egyeseknek elég pénzük lett.
    Ez az én véleményem. Így jövőre szintén nem tervezek semmi nagyszabású kirándulást. Sem bulit. Csalódás ezzel nem érhet.