Egosoft X4
  • RJoco
    Hajóépítésnél, mikor a legénységet választod ki, akkor legfelül írja, hogy mennyi az elérhető jó munkás ember.
    Az egyik HQ-m be van fejezve, nem épül semmi, nincs is tervben és van 1000 Teladi is rajta.
    Abban a felső sorban mégis 0 van. NPC hajógyárakban változó a dolog, a Split-eknél szintén 0 Legalábbis az egyiken.
    Majd, ha megépül az állomás, akkor kiderül, hogy mi a helyzet.
    Közben elkészült az első XL-es gyártó modulom is.
    Mindjárt gyártottam is egy építőt :D
    Egy egész kapitány van rajta, de szerencsére a 30 drón így is dolgozik. Szomorú, hogy többet nem hajlandó munkába állítani. Ezért épülnek lassan az állomásaim.

Más:
    Ha ott nem lenne, az a ha. Nagy parasztvakítás az egész. Már rég megcsinálhatták volna használhatóra legalább egy részét, de nem tették. Mindig csak új tartalmat tolnak a félig sem kész játékba. Van már egy rahedli hajó, csak használhatatlanok. Kíváncsi vagyok, hogy pár évtized után a végeredmény mennyire lesz bugos és mennyi mindent fognak kiszedni belőle, hogy használható legyen.
    Űrszimulátor, meg űrjáték?! Egy vicc.
    A hangárból sem lehet kirepülni normálisan, hát mire az ember megtalálja eleve a hangárt. Űrjátékban az űrben akarok császkálni, nem valami planétán, meg városban.
    Leszállás? Leszálltam valami szemétdomb tetejére. Kiszálltam a hajóból, ami inkább kiesés volt, mert semmi nem térképezi fel nekem a leszállási pontot. Visszamászni már nem tudtam. Így a játékmenet bukta.
    Aztán mire a hajódat visszaviteted, meg lekéred, addig elmehetsz zuhanyozni, esetleg vacsizni.
    Úgyhogy szerintem Roberts jelenleg egy épületbe sem tud bemenni, mert a nagy képe nem fér be sehol.