Egosoft X4
  • Jóózsf István #4569
    Ez egyelőre egy megfejtetlen dolog. Számomra is homály miért utasítanak el itt-ott amikor hajót akarunk feltölteni. Valószínűleg a hajógyáraknál van valami okosság, ami engedi, vagy nem engedi a hajók feltöltését emberekkel. Nekem is van olyan gyáram, amiben ezt nem tehetem meg. Talán az lehet a bibi, hogy még fejlesztés alatt van. Majd kipróbálom, hogy amikor épp kész van egy adaggal az építkezés, akkor építtetek egy hajót...
    Mint mondottam, számomra ez teljesen homályos. De az biztos, hogy egy sima gyárba, csak annyi ember megy, amennyi munkalehetőség van! Nem tudsz ember raktárat létrehozni!

    Más:
    ""A Star Citizen már most rendelkezik számos olyan játékmeneti egységgel, ami egy űrszimulátorba kell: áruszállítás, kereskedelem, zsoldosok, kalózok, fejvadászat és bányászás. Ha ezeket alaposan kipolíroznánk és befejeznénk, akkor a Star Citizen a maga részletességével már most élvezetesebb lenne, mint bármelyik befejezett űrszimulátor, ami ma a piacon van" - írta bátran Roberts." Forrás.
    Ha jól gondolom, akkor én 3.0-jukkal játszottam. Na az nem tudott semmit! Felszállhattál a hajóval, lődözhettél is vele egy arénában, lődözhettél gyalogosan. Ezek így elmondva soknak tűnhetnek de olyan korlátozott mértékben lehetett ezeket a dolgokat művelni, hogy még demo-nak is csak óvatosan lehetne nevezni.
    Biztos sokat fejlődött azóta.
    Most nézem Alfa 3.10. Akkor mi szart csináltak azóta?
    Csak azon kaptam fel a fejem,. hogy jobb lehetne mint bármelyik űrös játék. Vajon, kivel akarták ezt elhitetni? Kinek az értékrendszere annyira torz, hogy ezt elismerje?