Egosoft X4
-
Kaziking #4556 Csak pénzszerzés miatt az a folyamat ahogy leírtam, elfoglalom , katonák vissza, nem megyek sehova, és az elfoglalt hajót sem küldöm sehova csak választom, aztán jobb klikk az SCA EQ dokkra sell ship. ekkor ujra SCA lessz és foglalható, de mivel a fegyverek meg amit le akarsz róla lőni, le vannak róla löve semmit nem kell csinálni csak küldeni újra a katonákat. EZ akárhányszor ismételhető. Ha eljövök a közeléből miután eladtam, akkor eltűnik, akár a következő foglalás közben is. Esetleg nálam az is gyorsíthatja a dolgot hogy én nem csupaszitom le a foglalandó hajót teljesen csak a turreteket lövöm le, hatómüvet, hul 70% környékére és már indul is a board. Ja és működik ez a metódus más hajóval is tehát akár 1 saját hajót Zeust vagy Raptort amik jóval drágábbak el lehet adni és elfoglalni egymás után sorozatban sokszor. ekkor a bevétel jóval magasabb lessz, csak macerásabb kicsit első alkalommal lelövöldözni a dolgokat róla , de ha megtesszük amíg a sajátunk akkor nem lő vissza :D
Utoljára szerkesztette: Kaziking, 2020.09.12. 20:29:56