Egosoft X4
  • Jóózsf István #453
    Én sem örültem amikor hazavittem a ribörszöt, bekészítettem a joy-omat ugyanúgy, mintha csak X3-aznék, de egy óra múlva már a polcon volt az eszköz, mert lehetetlen volt kezelni vele a játékot. Még most sem áll kézre a menü, de személyzetet marhagyorsan tudok újraverbúválni a 2,5,1,6,3 gombokkal.
    Valahogy mintha a statisztikai adatokkal is szűkebben bánna mint elődei. X3-ban sokkal egyértelműbb volt, hogy egy gyár miért nem termel. Persze sokat segített, hogy dedikált hajókkal dolgoztak. Még most sem értem, hogy: Ha van öt gyáram, (ebből három Devríben!) ami termel scanning array-t mégsincs sosem elegendő a Cantheran hajógyárban!

    X2. Hááát. Az a helyzet, hogy én azzal kezdtem az X pályafutásomat, nem is olyan nagyon régen (Már kint volt az X3 TC is) de nem jutottam messzire vele. Kicsit túl bonyolultnak tartottam, aztán ránéztem a TC-re és persze a fejlettebbsége meggyőzött. Aztán azt is megszoktam, hogy ezek a játékok ilyenek mechanikailag. ez a varázsuk. Így nekem az a mondat, hogy az X2-höz hasonlítható, nem sokat mond.

    Két hét! ("két hétig. Kééét hééoáítig. kéoát héáoétioáég")