Egosoft X4
-
Jóózsf István #4501 Csak egy baj van: Nem írtad le a lelőhely címét! 
Ha olyan paramétert adsz meg a foglalás menüben középen, hogy inkább a katonáidat kímélnéd, akkor bizony le kell amortizálnod akár 30 - 20%-ra is a kasztnit. De ezt alul az üzenőben írja is!
Először nem értettem, mi közöm az egeres témához, de amikor odaértem a célzáshoz leesett.
Nálam azok sosem voltak. Illetve talán a gyorsítás, de most az sem játszik! Most, hogy kerestem, gyorsítás opcióm nincs is!
Közben kiderítettem, hogy nem a taszkváltás miatt van, hanem a hajóelhagyás miatt. Illetve ott is inkább akkor, ha egy másik hajóba ülök át. mondjuk egy teherhajóba, ha nincs negyven évem kivárni, amíg egy inkarkatua bedokkol! És már a megoldás is meg van, csak nem figyeltél. Egy hosszabb űrsétát kell tennem. Mondjuk helyrekalapálni a hajóburkolatot.
Néha túl nagy mellénnyel megyek neki egy-egy helyzetnek és bizony a háromszoros pajzs is elfogy egyszer!
Jó, hogy leírtad ezt a gépházas utat, de én oldszkúl vagyok. Nálam úgy kezdődik, hogy Vezérlőpult, (Átállítva a régi megjelenésre (részletes, kis ikonos.)) és egér. Nem is értem minek találták ki a gépházat?!?!?
A hűtésre is visszatérve egy picit. természetesen a megfelelő komolysággal kell ezt a csapos verziót kezelni. Mivel nálunk nem divat a "szürkevíz", mint mondjuk egy lakóbuszban, így elég meredeknek tűnik ez a megoldás. De játszunk el a gondolattal:
Családi ház, egyedi vízgazdálkodással, normál méretű családdal. Ha a hűtésre szént vizet ami ugye ivóvíz, felfogod és aztán szürkevízként felhasználod, akkor már egyáltalán nem olyan hajmeresztő a gondolat!
És akkor a 30xx széria. Egyelőre óvatosan a kijelentésekkel, mert ezek az értékek, beleértve az árát is, nagyon gyanúsak!!! TÚL SZÉPEK!!! A zenvídia meg k.ra nem arról híres, hogy jótékonykodjon az egész világgal! Várjuk meg a teljes képet! Még az is lehet, hogy az AMD gurít egy nagyo(bbacská)t és akkor már más lesz szitu. Nem a piros rajongásom mondatja ezt velem, hanem a józan eszem.
Vagy egyszerűen a zöldek más mértékrendszert használnak, mint az egész világ. Mondjuk véletlenül bekerült az egyenletbe egy kétszeres szorzó, helyenként a megfelelő előjellel.
Azt meg ecsetelnem sem kell, hogy mindenki általános teljesítményben gondolkodik "Kétszer meg háromszor jobb mint az elődje, vagy az annak elődje!" Csak azt felejtik el, hogy van marketing is a világon és az a teljesítmény a totál-full-extrém-mega-giga BRUTTÓ, amihez a bolygók együttállása is kell! De ha egy szögegyszerű játékocskát futtatunk, akkor kijön egy +13 fps-es eredmény! Szóval én így látom egyelőre a helyzetet, de ne legyen igazam és történjen végre ténylegesen csoda a világon!
Akartok fogadni?
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2020.09.03. 07:44:02