Egosoft X4
  • RJoco
    #4499
    Lassacskán talán kezd kiszűrődni, hogy mi nem gond a kékhalálnál.
    Az új rendszer is elhasalt X4 alatt.
    Ezt követően rádugtam másik bill-t és egeret. A játék a mentés betöltése alatt bezáródott. Kicsit megnyugodtam, hogy nem a gamer Logitech cuccok okozzák. Igaz, hogy a másik két eszköz is Logitech. Vezeték és program nélküliek.
    Ezt követően lehúztam a két szélső monitort, amit természetesen a win nem kezelt jól. Megpróbálkoztam egy újraindítással, aminek leállítás lett a vége. De végül mégis vissza kellett dugnom egy monitort, hogy szét tudjam szedni a surrond-ot.
    Egy monitorral eddig nem volt gondom.
    Vagy a win nem bírja a surrond-ot vagy a 980. Vagy egyik sem.
    Esetleg valamelyik monitorral van gebasz.
    Még párszor megpróbálom 1 monitorral, illetve visszatérek a régi rendszerre, meglátjuk így mi lesz.
    Bár GTA alatt csak 1 monitorom volt, mikor vacakolt. És pár másik játéknál is csak 1 volt. Szóval a monitorra sem adok túl sokat. Így maradna a VGA, CPU, alaplap, amiből válassza ki valaki úgy, hogy nincs cserealkatrész.

    Találtam egy nagyon jó főnix fogó helyet. Csak úgy teremnek, mint a bolondgomba.
    Az egyiknek BAD-008 volt az azonosítója. Jópofa.
    A kedves foglaló hajóm mindig a közelben sertepertél, baromi idegesítő, miközben a főnix szórja ki a tornyokat, mozgás közben meg nem találom el. Plusz a torony is lökődik.
    Emellett ez a csúcs hajó simán átsiklik a főnix testén is akár.
    Szóval...
    Az egyik foglalást sikerült durván elnyújtanom. A kapszulák leszálltak a hajóra, majd eltűntek. Én meg csak várok, de semmi.
    40% alá kellett lőnöm a hull-t, hogy történjen valami. Innen a foglalás simán ment.

    A személyzet szállítást olyan jól megoldották, hogy a két hajónak nem is kell egy rendszerben lennie. Igaz, hogy ilyenkor nem azonnali, beletelik egy kis időbe, de ez kibírható. És egyik hajó sem mozdul, de kapszulákat sem látni.
    Utoljára szerkesztette: RJoco, 2020.09.03. 01:00:28