Egosoft X4
  • TokraFan
    #4471
    Nekem is nagyon bejön a Terran design, ami rá is fért a játékra, mert a Spliteket leszámítva eléggé egykaptafa volt minden. Ez így nagyon jól néz ki most. Külön öröm számomra, hogy új dokkoló platformot is csináltak, így még élethűbb lesz, mert az kicsit zavart eddig, hogy egy Paranid állomáson ugyanaz a dokk van, mint egy Argonon. Viszont arra kíváncsi leszek, hogy az AI mit fog művelni abban a kerek állomásbelsőben? Így is össze-vissza átmennek az állomások falán, itt meg ahogy nézem, alig lesz hely manőverezni.

    Futásteljesítmény nem hiszem, hogy javulna. Szerintem már ők is arra játszanak, hogy jönnek az új kártyák, aztán előbb-utóbb mindenkinek lesz alkalmas hardvere. Vagy nem tudom.
    Egyébként mennyire skálázódik jól ez a motor? Vagyis ha több mag van a CPU-ban, akkor jobb lesz? Képes kihasználni?
    Most az új Flight Simulator kapcsán azért látni, hogy meg lehet írni rendesen is egy motort. Ilyen látvány mellett az FS soha nem futott olyan jól, mint az új, és látszik az is, hogy minden mag 100%-on megy, tehát skálázódik rendesen és nem áll meg 3-4magnál, mint a legtöbb játék. Egoék anno azért hivatkoztak a Vulcan-ra, mert az ezen a téren állítólag nagyon jó. Mondjuk egy szimulátorban szerintem soha nem lesz 100fps-ünk, én megelégszem a 30-al is, ha az stabilan megvan.
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2020.08.28. 19:39:16