Egosoft X4
  • Jóózsf István #4470
    Az egyik szemem sír, a másik nevet.
    Jó volt látni a terran hajókat. Kicsit szégyellem is magam, hogy annak a nagy bányászhajónak amit az egyik X3-ban vontatással kellett megszerezni az Albán űrből és aztán a mienk is lett. Azért felejtem el, mert bugyuta neve van! Csakhogy a TC-ben ez egy TL (CV) volt. Most vagy nem az lesz, vagy szakítanánk az egyen CV hagyománnyal?!?!?!
    Jót tesz a szemünknek egy kis változatosság. Azokkal a szárnyakkal remélem nem lőnek úgy mellé, mint a Tavaszvirágéval!
    Nagyon bejönnek a terran állomás elemek! Megpróbálom Jocó módszerével megszerezni a tervrajzaikat. Amíg lesz türelmem.
    Volumetrikus köd? Hát a fene tudja. Eléggé hadilábon állok a ködökkel a játékokban. De ha a jelenlegi VGA zabáló darát váltják le vele, és nem fogja a gépem jobban fűteni a lakást mint a kazánunk, akkor jöhet.

    Ott egy kicsit felnyihogtam, amikor azt mondta, hogy épphogy kiadták nekünk a 3.0-át és a Split Vendettát és már itt is a van az újabb...
    Nakisfiam! Kezdjük ott, hogy 3.0 val csúsztatok negyedévet! Ez meg még a kanyarban sincs. Vegyünk vissza lendületből!!!

    És akkor könnyezés: Ha csak nem találtak fel valamit Germániában, ami csodaszerként hat a játék motorjára, akkor az új elemekkel garantált a 20 képkocka másodpercenként! Nekem most Family Zhinn-ben az építkezés mellett SETA-val 7-9 kocka, anélkül kb 30. Ez attól is függ, hogy hány órát játszottam és mekkora területen mozogtam. A Splitek előtt ez a szám egy hasonlóan zűrös rendszerben 40-50 és huszonegynéhány volt! Ha a teljesítmény ismeri a matematikát, akkor elég nagy pácban vagyunk!

    Mindentől függetlenül, jó volt látni egy kis tartalmat!