Egosoft X4
  • RJoco
    Értem, amit írsz.
    Nálam ilyen gond még nem volt.
    Legalábbis a hajó ágyúival. Viszont én nem kurzorral játszom, ha érted, mire gondolok. Nálam mindig kör a kurzor. Akkor is, amikor kör.
    Az utóbbi időben (mármint amikor még játszottam) az volt a bajom, hogy nem álltak célra az ágyúk. Nem sikerült úgy helyezkednem vagy por került a gépezetbe, de nem álltak rá a felszíni modulokra. Mindig egy vonással alatt, ahogy fel vannak szerelve, úgy céloztak.
    Ugyanis nem kell kijelölni a modult, elég, ha a kört ráviszed és a fegyverek ráállnak. Mozdítottam egy picit a hajón, ráálltak egy pillanatra, majd vissza. Baromi nehéz így egy Ilonkát lefegyverezni.
    És van, amikor csak úgy megforgatja a csörgő az elülső ágyúit. Ennél a legfeltűnőbb. Ez kb. olyan, mint mikor a cowboy megforgatja az ujján a revolvert. De nem vette ki a derekán lévő tokból...
    Amikor sokat vacakolok a térkép nézeten, akkor előfordulnak anomáliák. Ha gyakran váltok rá, meg vissza, azt nagyon nem szereti. Meg tud hülyülni.
    Már nem is tudom, hogy, de van egy biztos módja, hogy az ember elcsessze a Guidance jelölést a térképen. Ezt térkép nézetben lehet megtenni. Ilyenkor először a sárga vonal átlósan átmegy a képen, a semmin. Innen kezdve már csak a HUD-on látom, hogy merre kell menni.