Egosoft X4
  • RJoco
    Rendszerhiba, de mi?

A forgolódással még ellennék. Ha unom, akkor beülök és majd én megcsinálom. Amúgy meg inkább a rendszerből is kimegyek.
    De az, hogy egy ilyen tetü hiba miatt kell a fél állomást újjáépítenem, az már sok.

Idegességemben el is felejtettem írni, hogy arra is ideges voltam, hogy megint egy kanyi jelzés, annyi sem volt, hogy te idióta játékos, támadják az állomásod.
    Korábban kiszórtam egy rahedli lézer tornyot a kapu köré, ahova az állomás is épült. Ha nem látom, hogy hullanak, mint a legyek és nem cselekszem, akkor temethettem volna az állomást.
    A védés is jó vacakra sikerült. Épp egy HOP Wharf-ra dokkoltam, mikor mentettem. Már kiszálltam a hajóból, mikor észrevettem a bajt.
    Gyors átteleportáltam a csörgősre, mert az még a rendszerben volt. Ezerrel haladok a K felé, mire bezáródik a játék.
    Második próbálkozásra már nem dokkoltam a sárkánnyal, hanem az autópályán gyors odamentem és leszedtem a fegyvereit, meg a hajtóművet.
    A képek úgy készültek, hogy a K már nem mozgott. Az állomásom meg nem találta el.
    IS, OOS nem számított már.