Egosoft X4
  • RJoco
    Köszi!
    CPU erő még lenne bőven, de sajnos eddig még egy X sem volt megfelelően optimalizálva.

Amúgy az a mod, amiről beszélsz, visszakapcsoltam. Utáltam a 40 km-es látótávot a radaron. Nem megháromszorozza, hanem megsokszorozza a látótávot, mert az L-es hajónak most 250 km a radartávja.
    Viszont a megjelenésre hatással nincs. Az ettől a mod-tól független.
    Lehet, hogy két külön modról beszélünk?

Ez egész jó ötlet.
    Leveszem az anyagigénynél az árakat, majd adok lóvét az építkezésnek.
    Ha olcsón hozzák úgy is jó, ha meg esetleg mégis megindulnának a drónok, akkor is jó.
    Ami érdekes, hogy mintha korábban az áttekintőben láttam volna a teljes készletet, mert az ugye helyet foglal a raktárban. Akkor is, ha már szállításra kész és le van foglalva. Csak a bepakolásnál nem jelent már meg az a mennyiség.
    Viszont most nem látom azt a 10k-t sehol, csak a tervezési részen és amikor kipakolok a raktárba. Ott viszont nagyon zavaró, hogy a "tényleges" mennyiségből mindig le kell számolnom azt a 10k-t.

Meg kellene néznem, hogy mi is a globális beállítás.
    Mert hiába van kipipálva, alatta meg ott van szürkével, hogy csak saját berkeken belül, míg, ha kiveszem a pipát, akkor automatice a "nincs korlátozásra" vált, egyesek tudják hozni a cuccot, mások meg tudnak hajórendelést leadni.
    Elkészült az L-es gyár. Gondoltam, hogy gyártok egy szép nagy szállítót iziben. De már bent volt egy ismeretlen hajó gyártása. Azért leadtam a saját igényem, mire előre vette. A másik hajót azóta sem fojtatta. Beragadt. Jelenleg semmi nem gyártódik benne.
    Elkészült az M-es gyártó modul, gondoltam, hogy gyártok egy hajót a szállító kíséretének. Bent volt 10 megrendelés. A legtöbb Boa az FRF-nek. De volt pár ismeretlen is. Meg kellett várnom, míg lett szabad hely, hogy gyártsa az enyémet.
    Úgyhogy meg is emeltem az árakat 20%-kal, mert hiány lépett fel egy-két dologból.

Visszatérve kicsit az elejére. Nekem úgy tűnik, mintha a játék majdnem szerver üzemmódban futna és késés lenne.
    Ez ugye két problémát szokott okozni. Az egyik, mikor egy hajóval beszáguldok egy nagyobb aszteroidába, mint a hajó. Kijönni nem lehet, csak szétlőni. De ez van az állomásoknál is, ha elfelejtek fékezni és tízezerrel beszállok a burkolat alá.
    Vagy amikor állomás, hajó közelében manőverezek és a hajó egy része belelóg az objektumba és kb. irányíthatatlan lesz a hajó.
    Mintha későn érzékelné a játék, hogy "hoppá, ott már van valami!"