Egosoft X4
  • RJoco
    A link nem működik.
    Akkor lehet, hogy tényleg poti. Ez esetben egyszerűen meg kell nézni az értékét és olyat beletenni. Általában lineárisak mennek bele. Vagyis B-sek.

A billentyűzet egyáltalán nem vad ötlet. Van rajta egy win gomb záró billentyű. A G15-ön ez egy mechanikus kapcsoló volt. Itt sajnos már csak egy nyomógomb. Ha ez aktív, akkor rendszeresen problémákat okozott korábban.
    Az alaplapon van kijelző, de általában nem mutat semmit. Mondjuk az is igaz, hogy ritkán nézem.
    Ha hosszabb áramtalanításból indítom a gépet, akkor megindul egy pillanatra, majd leáll az egész, mintha kikapcsolt volna és kb. 1 másodperccel később indul is.
    Már nagyon rég volt, de, ha jól emlékszem, akkor amiatt a bizonyos gomb miatt, teljes áramtalanításból mindig a bios-ban találtam magam először. És addig nem is volt hajlandó tovább menni, míg nem mentettem a bios beállításokat. Hiába indítottam újra.
    A bios amúgy nincs széttúrva, egyedül a ventik vannak szabályozva általa.

Én még a nyugalom és az izgalom között tengődöm. A gép esetén most inkább nyugodt lennék, de egy új gép elég nagy kiadás lenne.