Egosoft X4
-
Jóózsf István #4202 A poti helyettesítés, megfordult a fejemben, de valahogy nem terjedt el eléggé. Nincs támpont. Nekem már ez a mélység ismeretlen. De írtam is, hogy effektív nem kell bele poti, mert rövidrezárom és szevasz! Valószínűleg ez már az IC-s verzió, mert az elődökben ezerlábú volt. (Hat csatorna az hat csatorna) Ebben meg már csak három. Plusz kettő a motorjának. Merthogy motoros a szentem!
A toroidot azért dobtam fel, mert ITT bármelyik vasra kattintasz akkor találsz fényképet a belsejéről és szinte mindegyikben (még a millásokban is!) böszme trafó van, de csak elvétve toroid. Anno a videoton erősítőmben is toroid volt! EA 7386 S Én valahol itt megrekedtem. Nem vagyok audiofil. Minden más filségemet is tagadom a végsőkig!
Nem voltam teljesen őszinte, mert ilyen egyszerű a sztori.: Történt ugyanis, hogy a májkrocopf és az ánusz, valamint a ríltek jóvoltából elkezdett hülyéskedni a hangkártya. Ezt részt mintha már tárgyaltuk volna... Sebaj ismétlés a tudás anyja valagát!
Szóval: Új hangkártya, Aztán sikerült bizonyos körülmények következtében újy elülső hangfalpárra is szert tennem. (Neeeem. Nem azért mert az egyik réginek szó szerint elégettem a magas sugárzóját egy hanggenerátorral. (Szerintem erről is beszámoltam már.) Most viszont van egy pár tuti hangfalam, amit nem tud kiszolgálni a haldokló hóka-bóka cucc. (Mellesleg egy Genius SW-HF 5.1 5000-ről beszélünk.) Kedvem is van, pénzt is tudok rá áldozni, kapuzárási pánikom is van! Úgyhogy vásárolunk. Ha kell ha nem!