Egosoft X4
  • Jóózsf István #4200
    Tekints úgy rá, mint ficsőr! Nekem tetszik, hogy ha egymásba lógatom a termelőegységeket, akkor kvázi új elemet alkotok vizuálisan.
    A kampót azért kérdeztem, mert közismerten rosszul kezeli a dokkolásokat mostanság az Ego. Így inkább több hely legyen mint amire ténylegesen szükség van, minthogy várjanak egymásra az egyébként is döcögős szállítási folyamatban!
    #4199 Na az az érdekes. Kis hunyorgással meg lehet magyarázni, de nem túl logikus, hogy olyan gyártási folyamat zajlik egy gyárban, amiről fingjuk sincs!

Tokra!
    Nem az erejére van szükségem. Tizenéve nyúzok egy semmilyen kis házimozi szettet. Már rég a kukában kellene lennie. Talán huszonhat pengőért vettem, de legalább ennyit rá is költöttem. Búgott! Tekertettem bele másik trafót (toroidot (Apropó! Az már kiment a divatból, vagy már tudnak rendes trafót gyártani?))
    Kicseréltem az összes kondenzátort nagyobb hőtűrőkre. A gyárkéményeket ki is vezettem egy másik térbe, hogy ne fűtsék őket a végfokok! Most már nem is búg!!!
    de sajnos van egy Akhilesz sarka.: A fő potméter! Ez ha a fene fenét eszik elhagyja magát pár év alatt és már nem is tudom pótolni a szakszervizben, mert rég nincs nekik. Most megint ott tartunk, hogy lassan teljesen kuka lesz. Ezért úgy döntöttem, hogy nyugdíjazom. És kell valami ami betölti a szerepét. Ennyi!