Egosoft X4
  • Jóózsf István #4191
    Érdekes ez az engedély - teleportálás párhuzam. Ha rájössz a mikéntjére mindenképp oszd meg velünk.
    Nem merem azt mondani, hogy nincs összefüggés, mert mi van ha, de!?!?!?

Bontást mindenképp előre veszi. Logikus is, mert mi van, ha a lebontott részleg helyére akarsz építkezni?!?!?
    Egyes kampót hogy jutott eszedbe alkalmazni? Mi volt benne a ráció? A játék megjelenése óta csak az "E"-ket használom. (A "T" túl helyigényes!)

A frissítéssel kapcsolatban bennem ilyenkor az merül fel, hogy: Ekkora gáz van, hogy nem tudtak egy hét alatt érdemben hozzányúlni, vagy egyszerűen csesztek dolgozni? Mellesleg az az egy hét már inkább kettő. Volt már olyan, hogy átcsúsztak a következő hétre, de akkor a hét elején ki is dobták...
    Rutinból meg szoktam nyitni az ego béta oldalt, de már csak ahhoz van erőm (Vagy ehhez sem) és türelmem, hogy a "címeket" - hibajelenségeket elolvassam. Már megnyitni, hogy pontosan miről is van szó, csak akkor szoktam, amikor valami extrém hülyeséget sugall.

Játszani még ritkábban szoktam. Egy - másfél hetek telnek el, hogy elindítom. Ez a hajófoglalósdi nem köt le annyira. Elkezdtem bővíteni egy komplexet, hogy az is gyártson hajóépítéshez és a gyárak védelméhez szükséges csecsebecséket.
    Jahhhh! És megint valami el van bakterolva a termelésben, mert a legújabb hajógyáramban le akartam gyártatni egy hajót, le is zongoráztam: Trallala-trallala, OK és ott is hagytam. Pár pillanat múlva nézem a térképet, hogy már biztos kész, de sehol! Be kellett mennem a hajóépítős menübe, hogy mégis mi van?!?!? És látom, hogy hiánycikk a fegyverösszetevő a gyárban! Az meg hogy? Ha tudnátok, hogy ez a cikk volt az egyik amiből kolosszális mennyiséget kellett leszállítani az egyik feladathoz, akkor ti is értetlenül néznétek! A lényeg, hogy tonnányi áll rendelkezésre az univerzumomban, mert mindenhol túltermelés volt belőle!
    Tippem szerint a fejlesztők voltak olyan jó fejek, hogy ha már megszívattak minket azzal, hogy fel kellett húznunk temérdek termelőüzemet hozzá, akkor átállították a szükségességét - kiadósságát úgy, hogy el is fogyjon! Köszönjük Emese!

Erősítő: Nekem inkább ez tetszene! (A jóistent, jézuson, szűzmárián, száddám husszeinen keresztül luciferrel) Mekkora kihívás lenne mindegyik lyukba dugni valamit!