Egosoft X4
  • RJoco
    Nem tudom, de baromi idegesítő.
    Tegnap nem győztem csata közben mentegetni. De szerencsére nem volt semmi. Csak előtte. Mikor már egyszer szétlőttem azt a Xenon képződményt, kirakott a játék. Nem játszottam még egy órája sem. Utána meg jó egy órát harcoltam.
    Érdekes mód nem minden játéknál csinálja.
    Elite-nél és Space Engineers-nél sosem fordult elő. Pedig utóbbi rendesen be tudja terhelni.
    GTA-ra volt jellemző, de azt nvidia driver orvosolta miután megjelent az rdr2. Nameg először rdr2-vel is volt gond, de utána minden gond nélkül beletoltam 60 órát.
    És ebbe sem toltam volna bele már kb. 190 órát, ha folyamat problémázna. Volt, amikor egy napot elfutott gond nélkül.
    És azóta nem frissült sem a játék, sem a rendszer.
    A memtest-et azért asszem megcsinálom majd, de ahogy néztem, arra is legalább 4 órát ajánlanak, de a 24 óra még jobb. Persze, ha előbb kijön a hiba...
    Amúgy meg volt amikor órákon keresztül nem volt vele semmi gondom. Hétfőn is futott vagy 4 órát egyhuzamban a játék. Igaz, hogy előtte meg problémázott, de akkor is elfutott kb. 2 órát.
    Olvastam, hogy lehetnek driver problémák is. És, ha jól emlékszem, akkor az alaplaphoz nincs felrakva semmi. Lehet, hogy ez a probléma. Illetve majd megint utánanézek a VGA driver-nek is.
    Baromi nehéz ezt kiszűrni.
    Akár a billentyűzetem vagy az egerem is okozhatja.
    Anno a teszkós kártyaolvasó csinálta, ha rajta maradt a gépen. Amúgy lehetett használni, csak nem szabadott rádugva hagyni, mert akkor jött a kékhalál.
    Az ilyen szellem hibákat nem szeretem. Nem lehet megidézni rendesen és nincs tesztelő/csere alkatrészem sem.