Egosoft X4
  • Jóózsf István #4074
    Kelleni nem kell. Nekem legalábbis egyáltalán nincs szükségem rá. De valamiért ezt a saját magunktól beszerezzük dolgot sosem tudta egyszerűen véghez vinni az EGO. A Ribörszben is voltak ilyen gondok! És az is dereng, hogy ezt a pénz utalós dilemmát nem a saját ujjamból szoptam ki... De konkrét dolog nem jut eszembe róla.
    Amit leírtál rém logikus! És eszembe is jutott egy kb egy évvel ezelőtti eset. A készletet most is lehet zárolni, akármekkora részét. Igen ám, de SAJÁT MAGAD ELŐL IS ZÁROLOD!!!! Hacsak azóta rá nem jöttek, hogy ezt elcseszték és ki nem javították, akkor ez most is így van.
    Az eset az volt, hogy hiánycikk volt a az okostégla. De nekem már volt egy tüzépem, ahol a készlet egy részét visszatartottam. Amikor eljött az ideje, hogy na akkor elmegyünk érte, akkor nem adta oda! "Nem is volt a készletén." Tehát a kereskedelmi parancsot nem lehetett kiadni rá. Utasítanom kellett a hajót, hogy "Odamész, szájbarúgod a raktárost és elhozod!!!" Úgy kellett kicsavarni a kezéből...: "Dehát te nekem dolgozol idióta!"

Jocó!
    Az a csörgős "manőver" nagyon hősies volt. Azok a "P"-k mostanában nem lacafacáznak. A Split hajók meg nem a tartósságukról híresek! Igaz, hogy egy ideje a kapitálisok is valahogy tartósabbak, mint a játék elején, de akkor még te talán nem is játszottál vele.