Egosoft X4
  • RJoco
    Hú, de rohadt jót lövöldöztem.
    Company Regard-ban van egy gazdátlan Osprey. Gondoltam, hogy megnézem, ki lehet e belőle szedni a BP-t.
    Hát nem jutottam el odáig.
    Útközben összefutottam egy Xenon védelmi állomás kezdeménnyel. 20% hull, semmi nem látszik. Kicsit odébb a kapunál rengeteg hajó tömörült. Köztük 8 Petike. Nagyobb nem volt.
    Mikor elkezdtem lőni az állomást, csak pár Marikát küldtek. Talán volt Nóra is. Nem veszélyesek, csak kicsit idegesítőek.
    Végeztem is az állomással, látom, hogy elég sok a tűzijáték raktár a környéken. Mondom mifene és rálőttem.
    Hullott is rendesen, dobta a rengeteg nyersanyagot. Úgyhogy elkezdtem ezeket lőni.
    Erre megmoccant a raj. Pontosabban rám moccant. Plusz mellé még küldte át a sok Pistikéket, Marikákat és Nórikat a kapun. De, hogy ez ne legyen elég (ez a déli kapunál volt), a keleti kapu felől is jöttek csapatok.
    Na mondom, még a végén sok lúd disznót győz lesz és kinyiffanok.
    Aztán rájöttem, hogy a Csörgőssel egyáltalán nem szabad egy helyben állni, de egy irányba főleg nem szabad menni vele.
    A 330-as sebességgel lehagyja a Xenon hajókat, viszont ennyi hajónak akkora tűzereje volt, hogy azt a gyenge kis pajzsot, ami védi a hajtóművet, simán leszedték. Aztán elkezdték amortizálni a hajtóművet. Az egyiket ki is lőtték. Sebesség már csak 137. Ezzel biztos, hogy nem kell menekülnöm. A fedélzeten 10 javító, a többi katona (gondoltam, hogy majd jó lesz foglalásra a hajó). Átraktam közülük kettőt javítósnak, de mivel olyan egyszerű az átrakás (igen, ez irónia), így többet nem osztottam át.
    Nem volt mit tenni, elkezdtem írtani a Petikéket ahogy csak tudtam, mert, ha túl sokan vannak, akkor már nagyon veszélyesek. A pajzsot rendesen le is lőtték, de nem fogyott el, ügyesen manővereztem és tüzeltem.
    Ha nem volt Pistike, akkor lőttem a Marcsikat, ahogy csak tudtam. Azért a fő ágyúkkal azok is leszedhetőek, főleg, hogy módosítottak.
    És hívtam az egy szem némileg felszerelt, foglalt Behemótomat. De mire odaért, már majdnem elfogytak a célpontok. Úgyhogy nem győztem utána menekíteni, mert ismét jött egy kisebb csapat Petike. Ezeket még elintéztük gyorsan, aztán tényleg tűnés volt, mert elég volt a jóból.
    Sikeresen megúsztam és fogalmam nincs hány hajót lőhettem ki, de az biztos, hogy rengeteget.
    Utoljára szerkesztette: RJoco, 2020.07.02. 02:15:20