Egosoft X4
  • RJoco
    Üssük-üssük :D
    Nem szeretem amikor csak úgy újraindulgatnak a gépeim.
    Főleg, hogy az egyik szerverként üzemel és újraindulás után már nem indulnak el a programok, mert ahhoz be is kellene lépni.
    Így megoldást kerestem rá és mindjárt megcsináltam a nagy gépemen is a dolgot.
    Így most nincs problémám ezzel a májusi vacakolással.
    A Surface-emen érdekes mód nem frissítette le azt a bizonyost, pedig ennél be van állítva. Csak nemrég vettem.
    De a frissítések között ott van, bármikor rányomhatnék, de nem hülyültem meg...
    Egyéb frissítéseket megcsinál és emiatt nem is nyavajog.
    Érdekes, hogy M$ a saját termékét nem akarja hazavágni.
    Úgyis mindegyik gépen az Eset véd, így nem lényeg a frissítés a defender miatt.
    XP-t telepítettem nagyon gyakran.
    Meg W7-et is, amíg nem találkoztam a YourUninstaller nevű programmal. Ezzel uninstallálva a nem kellő programokat, fényévekkel megnövelhető a rendszer élettartama. Ugyanis kitakarítja a registry-ből a törölt program bejegyzéseit.
    Ezt használom W10-en is.
    Egyszer állítottam vissza alaphelyzetbe a GTA5 miatt és az sem oldotta meg a problémámat. Úgyhogy fölösleges volt.
    De addig ment a rendszer már úgy legalább 2, de talán inkább 3 éve is.

Nem furcsa, ha az ember túl nagy dolgot akar.
    Egy baromi nagy területet foglaltam le a kapu előtt. A kaputól legtávolabb eső sarokba tettem a hivatalt és a dokkot.
    Majd kb a kapu két oldalán, oldalanként elhelyeztem úgy 30-30 split védelmi modult. Teljes fegyverzettel. Nem gondolkodtam, csak, hogy jó erős legyen és ami átjön a kapun, az azonnal kapja az ívet.
    Szerintem ez nem tetszett neki.