Egosoft X4
  • RJoco
    Fogalmam nincs, minek a rövidítése lehet az OOS, az IS-re is csak tippem van, de tudom, mire gondolsz.
    Ez a hiba már a Reunionban is benne volt.
    És itt is írtam, hogy volt, amikor ki kellett mennem a rendszerből, mert nem dokkoltak be a kapszuláim a hajóba.
    Mondjuk nem voltak szürkék és szerencsére sosem foglalás közben. Ez lehet a béta műve.
    Te szeretsz igazán stresszesen élni, úgy látom :))

Ezen kívül olyan is van jelenleg, hogy visszaküldöm a hajóra a kis csapatot, amiből megérkezik valamennyi, a többi, meg a másik hajón marad. Átküldöm a maradékot, amiből szintén nem megy át mindenki. Aztán valahányadik alkalomra sikerül mindenkit lepaterolnom a hajóról. Még jó, hogy ez a hiba sem foglalás közben van, hanem utána, mikor a javító gárdát mozgatnám egyik helyről a másikra.
    Ilyen szempontból nem lenne rossz, ha tömegesen kijelölhetném őket és mondjuk a katonákat átrakhatnám szerelőknek és vissza. De egyesével, inkább fenntartok még egy hajót.
    Az is zavaró, hogy katonából csinálok kapitányt, majd amikor lecserélem, akkor a szerelőkhöz kerül, pedig nem az volt és a katonai tudása amúgy is nagyobb. Úgyhogy a nevekre nagyon figyelnem kell, ha vissza akarom kapni a jó katonámat.

Tegnap amellett, hogy vacakolt a rendszer és a játék a végén, extrában az összes objektumhoz, amit kijelöltem és közelítettem felé, eltűnt a kijelölés. Nem a sárga, csak a sima.