Egosoft X4
  • Jóózsf István #3935
    Nem voltam a szektorban.
    Merre néz a telek? A földi szabályok érvényesek! Mintha kiterítenél egy térképet turistaként. "Észak" felül! Ezt a világűrben lehet vitatni, de aki akarja az érti. Arra azért vigyázz, hogy ne keverd össze az Y tengelyt a Z-vel!!! Direkt írtam is, hogy a "vízszintes" síkot itt a játékban az X és a Z tengelyek alkotják. Nem úgy mint matekórán, ahol x és y volt. Mivel ott nem kellett térben ábrázolni.( Jobbára) Valamiért a németek, vagy csak az Ego így használja!!!
    Ha idáig érted, akkor jó, ha nem akkor itt egy rém egyszerű. Mi emberek itt a földön jobbára az X és a Z tengelyek mentén mozgunk (Az EGO szerint.) A madarak és a rovarok használják az Y-t is!
    Közben rájöttem, hogy nem magyarázom, hanem megmutatom.
    Amikor elkezded az építkezést akkor az Z+ irány lesz a monitorok teteje felé, a X+ lesz jobbra, (?????) az Y+ meg egy képzeletbeli vonal a monitorból indulva az arcod felé! (Hacsak nem a "falra vetít képet"
    BAKKER! Lehet, hogy ezért használja így az EGO!!!!

3934 "egész testet egységesen gyengíteni kell, majd a végén specifikusan lövöldözni." Igen szerintem is. Eleve a pajzsnak lent kell lennie. Lehetőleg a generátor se létezzen!
    A Behemót elejét azért lőttem, mert le szoktam lőni a fő fegyvereket is. És amikor csak gyengítem a kasztnit, akkor körbe szoktam repülni a saját szórakoztatásomra.
    Azt észrevettem korábban is, hogy mintha nem annyian lennének, mint amikor elkezdtem, de a te videjjódig nem tudatosult bennem, hogy ezt szándékosan is elő lehet idézni! (Szopkodjuk itt egymás... by: Mr Wolf (ponyvaregény))
    Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2020.06.20. 15:41:16