Egosoft X4
  • RJoco
    Úgy vettem észre, hogy ennek is van lutri alapja is vagy legalábbis taktikája.
    A nemrég kétszer foglalt Behemótot elsőre körbelövöldöztem, míg szedtem le a hull-ját. Majd ezt követően itt-ott specifikusabban lőttem. El is tűnt 3 katona. Aztán jött a visszatöltés a szállítós baki miatt.
    Másodszorra már nem lövöldöztem körbe, hanem specifikusan lőttem 1-2 pontot.
    Lelőttem 6%-ra a hull-t, de nem purcant ki senki.
    A főnixeknél is, mikor csak úgy céltalanul körbelövöldöztem a hajót, hogy gyengüljön a hull, majd 20% alatt már specifikusan lőttem, akkor hullottak a katonák. Ha eleve specifikusan lövöm, akkor nem akarnak.
    Ebből nekem az jön le, hogy az egész testet egységesen gyengíteni kell, majd a végén specifikusan lövöldözni.

Amúgy az ötletet a te foglalós videódból szedtem ám.
    Ott a Behemót elejét lövöldözted és volt valami robbanás effekt is, meg talán a katonák száma is csökkent már.
    Azt hittem, hogy így kell csinálni és tudod, hogy miért teszed. Ezért lődöztem én is specifikus pontokat, illetve az elsőknél szintén körbelövöldöztem, mint te.

A drónhasználat egy mocsok dolog és nem is értem. Most a javító drónokról beszélek.
    A főnixnek adtam 8 drónt, 5-öt használt. A Behemótnak adtam 5 drónt, 3-at használt. Adtam neki még 3-at, de akkor sem használt többet, mint 3.
    A sajátjait korábban lelőttem. Idegesítettek már. És a csapatszállítókon amúgy is van javító drón, amit átküldhetek.