Egosoft X4
  • RJoco
    Köszi a videót!

Közben felmerült pár dolog.
    Honnan tudom, hogy a megvásárolt terület merre néz?
    Pl, ha azt akarom, hogy a kapuhoz közelebb eső felén legyen a dokk, nem biztos, hogy sikerül úgy megcsinálnim.

A videónál az állomásnál voltál testileg?

Sok bérgyárat építek. Ezeket egy meghatározott pontra kell tenni. Viszont a térképet a Z tengely mentén szintén nem tudom mozgatni.
    Ha nem vagyok a rendszerben, akkor katasztrófális a dolog. Eleve a helyet megtalálni. Kb. lehetetlen.
    Így minden területhez oda szoktam menni.
    És ahogy észrevettem, ha a hajóm a Z tengely mentén síkban helyezkedik el a területtel, akkor minden gond nélkül a megfelelő pontra tudom helyezni.
    Van, hogy még a kezdet kezdetén elforgatom a már megvásárolt terület képet, majd ezt követően nem tudok letenni modult, mert egyszerűen nem talál bele a területbe. Ilyenkor vissza kell lépnem a nézetből, majd ismét be. Letenni az első modult és utána már húzogathatom a területben.
    Felmerült bennem, hogy nagyon is lehet köze a fókuszponthoz az általunk elfoglalt helynek a galaxisban.
    Vagyis oda kell mennem a gyárhoz és megfelelő síkba kell helyezkednem, hogy a kívánatos helyet megfelelően lássam.
    Ez nem biztos, de le fogom tesztelni, amint lesz rá alkalmam.