Egosoft X4
-
Jóózsf István #3829 Még egy kis foglalás. Azon belül is személyzet csere.
Azt tényként leszögezhetjük. hogy olyan nincs, hogy egy tetszőleges hajóból az általunk vezetettbe átcsoportosítsunk embereket! Egyszerűen nem indítja el a kapszulákat. A saját hajónkra meg ki sem tudjuk adni a parancsot. HA jól rémlik ezt írta Jocó is!
Visszatöltöttem azt az állást amit a legutóbb (Mivel mérgemben mentés nélkül léptem ki, nem is tudtam volna frissebbet!) De teljesen más lett a forgatókönyv. Nem az a csörgő lett kész, ami a múltkor, hanem a másik. Ezt nem is értem!!! Hisz ha el van indítva a folyamat, akkor az lezajlik menetrendszerűen, ha a másikra adták le előbb a rendelést akkor az lesz kész előbb. Nincs olyan, hogy az egyik hegesztő munkásnak rosszul lett a felesége és el kellett rohannia... Vagy elvágta az ujját és elsősegélyben kellett részesíteni!!!
Mindegy ez a másik már így nézett ki legénységileg. Nem is sikerült csak háromból elfoglalni. Első körben biztos halálba küldtem 92 újoncot! A második körre nem maradt csak 50 kiegészítettem veteránokkal. Ez a csapat is ment a kukába. A harmadik már csak veteránokból állt. (ekkor már csak 14 veteránt és két szerelőt kellett likvidálni!) Egyharmaduk így is kampec. Emlékezetes harmincadik volt.
A következő szerencsétlenségére szembetalálta magát három helyi csörgővel. Esélye sem volt. Apropó! A ribörszben a vége felé már egész jól működött a menekülés (Flee) Itt meg eszük ágában sincs elszaladni! Még akkor sem amikor már szinte semmivel nem tudnak visszalőni, de ők, mint valami mozihős szembefordulnak a halállal!