Egosoft X4
-
Ez most egy Főnix Vanguard lett.
Viszont nem értem, hogy miért szenved ennyire az AI. Illetve miért ennyire hülye.
Hívtam a Behemot-ot a foglaláshoz, az mozgékonyabb, mint a főnixem. Ott köröz a köcsög a hajó előtt, de nem akarja indítani a katonákat.
Megelégeltem, töröltem a parancsot és átküldtem megint a sárkányról az embereket. Úgyis olyan szinten szétlőttem a hajót, hogy a 21-es legénységből 5-en maradtak.
Gond nélkül kinyírták a katonáim a legénységet.
Aztán a Behemótról átvezényeltem egy adag javítóst a főnixre, hogy hozzák helyre. De, ha nincs kapitánya a főnixnek, akkor a Behemót sem indít semmit. Amint kineveztem egyet a katonáim közül, mindjárt ment is a gárda.
Aztán szépen visszaszállíttattam az embereimet a saját hajómra. De ez is egy rohadt dolog volt, mert semmi nem jelzi, hova álljak a hajóval. Aztán átengedtem a helyem a pilótámnak, fordult 5 fokot a hosszanti tengely mentén és máris jöttek a kapszulák.
Míg ezt-azt csináltam, megint megjelent egy SCA főnix a szektorban. Csak kéne már egy normális csapatszállító hajó. Röhej (vagy inkább sírás), hogy nem raktak ilyet a játékba.
A raktáram raktár része elkészült, beállítottam, hogy mivel szeretnék kereskedni, hozzárendeltem 3-3 bányászt és csesznek dolgozni. Mert igazán nem akarok venni semmit.
Közben ráaggattam még pár gyártó modult, amik fel fogják majd használni a cuccot, ha elkészülnek. De még mindig csesznek dolgozni a bányászok. Pedig itt lenne a tökéletes idő, hogy feltöltsék azt a temérdek helyet cuccal, hogy utána már csak fel kelljen dolgoznia a gyáraknak. De nem.
Emellett elvileg a gyárnak intéznie kellene a drónjait, pénze is van rá, de mégsincsenek drónok. Órák óta.
Bedokkoltam egy hajógyárba, ott mindig sok az ember, akik közül válogathatok. De ez a (mindegyik) rohadt gyár elteszi a hajómat a garázsba. Így, hogy a nyavajába küldjek rá embert? Baromi idegesítő és utána cseszi előszedni, mikor kérem. De addigra már a jó munkaerő is odébb állt.
Amúgy nagyon jó játék, élvezem is, mikor nem bosszankodom.