Egosoft X4
  • RJoco
    #3790
    Jelenleg ez a majdnem legerősebb CPU a piacon. Csak azért majdnem, mert a 3950X elveri :D
    Szerintem Istvánnak egy ilyen kellene.
    Bár játékok terén az Intellel több FPS kihozható, de csak pár képkocka az eltérés. És ennek a játéknak kell a számoló teljesítmény.
    A Super is jó lesz szerintem. Ha kevés lenne hozzá a proci, akkor egy 2600 már kihajtja.
    Én biztos, hogy nem vennék piros kártyát. Egyrészt, mert több tesztben is láttam, hogy baj van velük, másrészt, mert a kommentekben írják, hogy ezt állítsd be, meg azt és akkor tök jó lesz. Persze. De ki az, aki egy vadi új kártyát állítgatni akar? Meg a netet bújni, hogy mit is kellene állítani? De most komolyan?

    Az X3-ban nem tudom, hogy mi volt olyan jó. A motor pont olyan gáz volt, hanem gázabb, mint itt. De lehet, hogy ugyanaz.
    Főleg, ha fenn volt XTM, márpedig anélkül kihalt volt az egész.
    Nem is tudom hányszor használtam ki azt az előnyt, hogy én magam lődöztem egy K-t, mert a K-ból jövő lövedékek fele elveszett. A proci nem tudta számolni és eltüntette. Kevesebb sebzés ért.
    Én mondjuk el vagyok ennyi rendszerrel is. Így is van, ahova szinte sosem megyek. Nagyon kiesik.
    Arról nem is beszélve, hogy a hajók mennyit tudnak bénázni.
    Nekem a kockás elrendezés jobban hiányzik.


    Ma többszörös csalódás is ért a játékban.
    Sajnos sem I-t, sem K-t nem lehet foglalni. Pedig ott volt két K és egy I, szépen lefegyvereztem őket, de semmi. Hívtam a két eltulajdonított hajómat és szétlövettem velük. Mondjuk az I 5 pajzs generátorral igencsak erős volt. Miután 2 generátort lerobbantottam, már sokkal könnyebben ment a dolog. De ebbe mondjuk az is belejátszott, hogy a hajóim jól ellőttek a fenébe.
    Cserébe a pusztításért, senki nem fizetett egy fityinget sem.

    Ma elkezdtem felépíteni a Claytronics gyártó üzememet. Valamilyen oknál fogva, többszörös elfelejtés után csak sikerült utolsó mozzanatként felbiggyesztenem a napelemeket. És a csalódás ebben az, hogy nem tehetem az építési sor elejére. Pedig olyan helyen van, ami már meg volt épülve. Így semmi nem kezd el gyártani, míg folyik az építés.


    Az a Viking hajó ugye szintén mod?